Hoppning
30 augusti 2017 10:45

Angelica Augustsson Zanotelli GP-tvåa

Angelica Augustsson Zanotelli hade fina framgångar i belgiska Zandhoven i helgen. Tävligen avslutade hon med att komma tvåa i Grand Prix-klassen.

Angelica Augustsson Zanotelli GP-tvåa
Inte bara EM i helgen - det blev svenska framgångar även i Belgien genom Angelica Augustsson Zanotelli (arkivbild).

Å„ven om den gågna helgens fokus mest legat på EM i Göteborg pågick det även andra tävlingar runt om i Europa. Vid meetinget i Zandhoven, Belgien, red Angelica Augustsson Zanotelli hem flera placeringar i två- och trestjärniga klasser. Främsta placeringen kom i den avslutande Grand Prix-klassen på söndagen med hinder upp till 1,50.

Klassen hade 52 startande, och med Typie du Tillard (SF sto f-07 e Diamant de Semilly-Grand Veneur) var Angelica en av sju felfria i grundomgången och i omhoppningen var hon snabbaste fyrafelaren. Placeringen gav cirka 50 000 kronor i prispengar och segrade gjorde Gilles Thomas, Tyskland, på Uncas S

Angelica skriver på sociala medier hur lycklig hon är över placeringen, och beskriver Typie du Tillard som en ”superstar”. 

Resultat 

Läser du i vår app och kan inte se inlägget ovan? Klicka här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden