Hoppning
17 maj 2014 07:30

Anna 1,40-bäst i Skyrup

(Uppdaterad) Young ridern Anna Persson toppade torsdagens 1,40-klass vid elitmeetinget hos Skyrup Country Club Ryttarförening. På fredagen var de lika bra på 1,45-höjder.

Anna 1,40-bäst i Skyrup
Anna Persson segrade med Cash Man i 1,40. HAIDE.SE

På onsdagen blev två klasser inställda på grund av regndränkt arena. Torsdagen gick bättre och allt kunde genomföras enligt plan.

Den högsta torsdagsklassen handlade om två faser över 1,40-höjder, som Anna Prsson toppade med Cash Man (val f -01 e Castor-Caracas, uppf M Ljung-Westerberg). 13 dubbelnollor tog sig in i prislistan och fem lika bra men inte lika snabba hamnade utanför.

Uppdatering
Det är inte så vanligt att samma ekipage vinner de högsta klasserna två dagar i sträck. Att Anna Persson är så bra kan kanske lite bero på glädjen att hon uttagits till ATG Hopp och talang, där hon det närmaste året får Peder Fredricson som mentor.

I fredagens 1,45-hoppning var Anna och Cash Man dryga halvsekunden bättre än  Emma Kåbring/High Felipe och även snabbare än de som inte kunde hålla nollan i den andra fasen.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden