Hoppning
22 maj 2014 20:16

Anna fortsätter vinna

Young ridern Anna Persson fortsätter att rada upp segrar. Den senaste kom på torsdagen och var internationell.

Anna fortsätter vinna
Anna Persson - här med Cash Man vid segrarna i Skyrup - vann på torsdagen en internationell 1,40-klass för young rider med Salman.

Sverige har ett gäng ryttare i ungdomsmeetinget i franska Deuville för att bland annat rida nationshoppning på fredag. Anna Persson – med två färska segrar i Skyrup och nyligen uttagen till ATG Hopp och talang – är en av dessa.

På torsdagen vann hon 1,40-klassen för young rider med Salman (val f -03 e Irco Mena-Cardento, uppf M Sten och J Nilsson) före tre hemmaekipage. Hon var dessutom åtta med Cash Man.

Klassen var uppvärmning inför fredagens nationshoppning på 1,45-höjder. Till den säger lagledare Jacob Hellström till SvRF att han valt Anna Persson/Cash Man, Nicole Holmén/VDL Titanic, Alma Björklund/Untouchable och Elina Petersson/Valentino. Samtliga var felfria i 1,40-klassen, där Alma tog den 15:e och sista placeringen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden