Dressyr
1 december 2014 11:26

Annette dömer även EM

Annette Fransén Iacobaeus är inte enbart en av domarna i världscupfinalen i dressyr 2015. Hon ska även döma EM i Aachen.

Annette dömer även EM
Annette Fransén Iacobaeus ska döma tre stora dressyrmästerskap 2015.

Annette Fransén Iacobaeus utnämndes till femstjärnig domare 2013. Som vi tidigare rapporterat är hon en av  domarna vid världscupfinalen i Las Vegas den 15-10 april nästa år. Samtidigt som det blev klart följde beskedet att hon fanns på den långa listan till EM i Aachen. Den listan är nu kortad och klar skriver Eurodressage och Annette är en av de sju uttagna domarna.

– Det är givetvis både hedrande och roligt. När jag fick världscupfinalen tänkte jag att chansn till EM var borta men det var den tydligen inte. Jag ska även döma unghäst-VM, som jag gjort sju gånger tidigare, så jag har tre stora mästerskap nästa år. Det ska bli jätteroligt, säger Annette till Ridsport.

Domare EM i dressyr den 12-16 augusti 2015
Katrina Wüst (GER) – ordförande
Anne Gribbons (USA)
Andrew Gardner (GBR)
Eddy de Wolff van Westerrode (NED)
Susanne Baarup (DEN)
Jean-Michel Roudier (FRA)
Annette Fransén Iacobaeus (SWE)

Wojtek Markowski (POL) är först reserv och Thomas Lang (AUT) är andra reserv.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden