Ponny
12 mars 2019 15:59

Ansök som volontär till ponny-EM

StrzegomVill du uppleva spänningen och sporten vid ponny-EM, och samtidgt känna att du ger en hjälpande hand? Då finns möjligheten att ansöka som volontär till arrangemanget.

Ansök som volontär till ponny-EM
Till ponny-EM behövs över 100 volontärer. Nu är ansökan öppen. Foto: FEI

EM för ponny i hoppning, dressyr och fälttävlan går i år den 14-18 augusti i polska Strzegom. För att ro detta jättelika arrangemang i land behövs det över 100 volontärer som hjälper till med allt från information, service och internet, till stewards, banpersonal, stallpersonal, transporter och andra skiftande uppgifter.
– Det finns många olika roller och många uppgifter som ska genomföras under mästerskapen, så volontärer med olika förmågor, erfarenheter och åldrar kan ansöka, säger volontärernas koordinatior Agnieszka Mossakowska-Knast i ett pressmeddelande.

Minimiålder för att ansöka som volontär är 18 år, och de som arbetar som volontärer vid ponny-EM erbjuds försäkring, gratis plats på campingen och två måltider varje dag.

Ansökningen pågår till 27 april, och du hittar ansökningsformuläret här.

Arrangörens hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden