Hoppning
26 augusti 2018 19:31

Baryard Johnsson GP-tvåa i Belgien

Internationellt Malin Baryard Johnsson och hennes VM-häst Indiana har slipat formen inför avresan till Tryon genom att bli tvåa en trestjärnig Grand Prix i Belgien på söndagen.

Baryard Johnsson GP-tvåa i Belgien
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana levererade på topp. Bilden är från sommarens tävlingar i Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

Det var 60 ekipage som startade GP-hoppningen i Zandhoven, Belgien. H&M Indiana (BWP sto f 2008 e Kashmir van Schuttershof-Animo´s Halo, uppf W. Vanderlinden, äg Stuteri Arch) var en av nio hästar som var felfria i grundomgången.

Det blev felfritt för det VM-uttagna ekipaget även i omhoppningen med en tid som var fyra tiondelar långsammare än Dominique Hendrickx segertid.

– Hon känns jättebra och ger en fantastisk känsla. Hon har inte hoppat ordentligt på ett tag men har känts mycket, mycket bra hela helgen här, säger Malin Baryard Johnsson till Svenska Ridsportförbundet.

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana är uttagna till VM i Tryon, USA, i september.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden