Sport
5 juli 2015 08:38

Baryard och Kåbring till CSIO

Malin Baryard Johnsson och Emma Kåbring är klara för start i Falsterbos internationella hoppklasser. Malin Baryard Johnsson vann söndagens kvalklass tillsammans med H&M Tornesch 1042.

Baryard och Kåbring till CSIO
Publikfavoriten Malin Baryard Johnsson är klar för den internationella touren i Falsterbo efter söndagens kvalseger. Photographer Roland Thunholm

Malin Baryard Johnsson och hingsten H&M Tornesch 1042 (f 2000 e Lux Z-Libero H uppf A Noordhof-Nieborg äg Heliotrop AB) lyckades bäst av de elva i söndagens 1,50-kval i Falsterbo. Ekipaget var det enda som var felfritt och prestationen innebär att Malin Baryard Johnsson är klar för Falsterbos internationella tävlingar som börjar på torsdag. 
– Han är i superform, säger Malin Baryard Johnsson om Tornesch på Svenska ridsportförbundets webbplats.

Emma Kåbring, som vann första kvalet på lördagen med High Felipe, tog hand om den andra platsen till de internationella klasserna. Ekipaget kom trea i söndagens kval.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden