Blogg
29 augusti 2017 10:04

Beridarbloggen tar en paus

Beridarbloggaren Louise "Loi" Lindström har fortsatt fullt upp. Nu tar hon en paus i bloggandet, men innan dess delar hon med sig av ett sista inlägg.

Har ni hämtat er efter förra veckan än? Vilket EM det var! Visst känns det som att allting bara blev sådär jättebra som man hade hoppats på? Allt från det svenska medaljregnet till det proffsiga arrangemanget kändes bara topp. För att inte tala om den intensiva mediebevakningen av mästerskapet, med SVTs omfattande sändningar som höjdpunkt. Nu börjar ridsporten få sin välförtjänta del av kakan, eller rättare sagt tidningsrubrikerna. Jag tror vi alla är överens om att det inte är en dag för tidigt.

Själv var jag i Göteborg tisdag och onsdag, och såg båda halvorna av lagdressyren live. Det var två riktiga kanondagar med mycket fina hästar, trevligt sällskap och strålande sol som pricken över i. Flera helt fantastiska ritter som gav både gåshud, tårar i ögonen och ett jättelager inspiration att ta med hem och använda under hösten. Sen var det en del mindre trevlig ridning också, men jag tycker ändå att den mjuka och harmoniska ridningen premieras i allt större utsträckning. En extra bonus med de här större tävlingarna är också att man får träffa så många hästvänner som man inte ser så ofta.

Resten av veckan var det tv-sändningarna som gällde för min del, då vardagens hästliv upptog den mesta tiden. Inget mig emot! Finns det något att klaga på så är det väl att det var lite mycket prat och ganska lite musik under küren… Men allt som allt super att kunna följa den spännande finalen på distans.

Så något annat: Jag har efter en del övervägande bestämt mig för att ta en paus med Beridarbloggen. Den här hösten är fullspäckad för min del, inte minst då jag valt att klämma in heltidsstudier i pedagogik parallellt med hästarna! Pedagogiken har jag tänkt ska vara ett komplement till den tränarexamen jag redan har, och jag hoppas att både jag själv, mina elever, och i förlängningen även hästarna, ska kunna dra nytta av de kunskaper jag får inhämta där.

Det kommer alltså bli mycket att göra, och då blir det bland annat bloggen som får stå tillbaka och ta ett uppehåll. Jag vill passa på att tacka alla er som läst Beridarbloggen och följt mig under de senaste åren, det är tack vare er som det varit så roligt att skriva! Jag har förstått av webbredaktionen att bloggen varit både uppskattad och välbesökt vilket gör mig väldigt glad. Självklart också ett stort tack till Tidningen Ridsport för att jag får ta plats här på webben!

Vi hörs igen, och dessförinnan kommer min nästa krönika i pappers- och e-tidningen, närmare bestämt i nummer 21 i början av november!

Trevlig höst!

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden