Hoppning
25 maj 2014 14:38

Billdal och Loviseholm dagens vinnare

Billdals Ridklubb vann söndagens omgång av Agriaallsvenskan, västra gruppen, som reds hos Varbergs Ridklubb. I Norrköping vann Loviseholm tredje omgången i mellersta gruppen.

Billdal och Loviseholm dagens vinnare
Det var glada miner i Loviseholms segrande lag med Malin Carlbäck, Filip Ågren, Daisy Pearson, Arnold Assarsson och Elin Jansson. Roland Thunholm

Det var andra omgången av västra gruppen som avgjordes på söndagen. Billdals Ridklubb och Fjärås Hoppryttare var felfria i grundomgången. I omhoppningen slutade båda lagen på fyra fel, men Billdals Ridklubb var ungefär fem sekunder snabbare än Fjärås.

Sju lag startade omgången. I det segrande laget red Cecilia Danielsson, Anna Skårberg, Matilda Evertsson och Josephine Karlsson.

Agriaallsvenskans mellersta grupp avgjordes på Norrköpings Horse Show under söndagens eftermiddag. Loviseholm SHK vann 1,35-hoppningen utan behöva hoppa om. Laget var det enda som stannade på noll fel. Åtta lag startade omgången och i det segrande laget red Malin Carlbäck, Filip Ågren, Arnold Assarsson och Elin Jansson. 

Resultat, Varberg

Resultat, Norrköping

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden