Sport
11 september 2017 17:39

Biltjuven och EM-trean från guldlaget till Friends

Sweden International Horse Shows startfält börjar ta form. Två vassa ryttare har tagits ut och nu får svenskarna en ny chans att slå irländarna som bärgade lagguldet i Göteborg.

Biltjuven och EM-trean från guldlaget till Friends
Bertram Allen och Cian O´Connor brukar lyckas i Sverige.

EM-trean Cian O’Connor och Bertram Allen, som har hoppat hem sex bilar i Friends på två tävlingar, kommer till Sweden International Horse Show under första advent.

De två ryttarna, som tillhörde guldlaget på EM även om Bertram Allen förvisso bröt tävlingen, har bjudits in av sportchef Malin Baryard Johnsson som red i det svenska silverlaget.
– Vi kommer att behöva rida på topp för att besegra de här två toppryttarna, men vi vill ta utmaningen, säger sportchefen i ett pressmeddelande.
– Det här är två av världens vassaste ryttare. Vi kommer alla att få bjuda på riktiga topprestationer för att få några av de där bilarna som Bertram har för vana att plocka med sig hem.

Utöver hoppning bjuds det på bland annat Saab Top 10 Dressage, världscupen i fyrspann, och inomhusfälttävlan på Friends.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden