Hoppning
13 september 2015 21:48

Blågult gäng härjar i Tyskland

Det svenska gänget i tyska Paderborn härjar runt ordentligt i resultatlistorna. Den främsta placeringen har Douglas Lindelöw och Udermus tagit med sin andraplats i 1,50. På söndagen kom Peder Fredricson fyra i Youngster Cup med H&M Zaloubet.

Blågult gäng härjar i Tyskland
Douglas Lindelöw var tvåa i 1,50.

Det trestjärniga meetinget i Paderborn  har en Youngster Cup och där började Peder Fredricson och åttaåriga H&M Zaloubet (e Maloubet de Pleville–Robin Z) som sexa i 1,35. De följde upp med seger i cupens 1,40-klass och startade sist i söndagens final. Det säkra ekipaget satte en dubbelnolla och deras tid räckte till femteplatsen i 1,40-hoppningen.

Alexander Zetterman och Zidane knep placering 13 i 1,40 och var på söndagen trea i 1,45. I en annan 1,40 var Alexandra Bergwall-Ingvarsson placerad fyra med Palu 6 och de tog även sjätteplats på samma nivå. Embla Stigson med Amilinda tog niondeplatsen.

Irma Karlsson och Starling 7 avslutade helgen med en fjärdeplats, just efter Alexander, i 1,45-klassen. På 1,40-höjd tidigare under meetinget vann Irma Karlsson med Balahe (f -02, e Baloubet de Rouet– Flamingo) och då kom Alexander Zetterman med Zidane sjua.

Tävlingen hade 1,50 som högsta klass under lördagen.  Där var Douglas Lindelöw och Udermus näst bäst av 62 startande. Irma Karlsson med Wirenia var lika felfri och tog den näst sista placeringen, nummer 15, med ett tidsfel.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden