Dressyr
10 maj 2014 14:34

Carolines första GP-seger

Lövsta-ryttaren Caroline Darcourt satte både personbästa och tog sin första Grand Prix-seger på Ericsberg tillsammans med sin partner Paridon Magi.

Carolines första GP-seger
Glad segrare! PB och vinst Foto: Roland Thunholm

Lördagens Grand Prix Special ingår inte i SM-klassen men åtta ryttare på plats passade på att starta sina hästar inför de internationella domarna på plats.

Rose Mathiesen och Bocelli 1044 hade en bättre ritt idag och var mer sams, det resulterade i en tredje plats på 69,157 procent. 

Mads Hendeliowitz hade två hästar klara till söndagen kür-final men får bara starta en i finalen enligt reglerna. Därför gick ”Weine”, GP-hästen med egen blogg, i dagens special med 69,294 procent trots att ettorna sprack bortom hjälp. Det vägdes upp av andra saker som fin passage och piruetter.

Segrande Caroline Darcourt med Paridon Magi(SWB), 11-årig valack uppfödd  av Niclas Magnusson och Rebecca Giegold, avgick med segern på 70,902 procent. Coachad på plats av sin tränare och kollega Tinne Vilhelmson-Silfvén så fick Lövsta en fin seger till teamet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden