Hoppning
20 april 2021 16:30

Champion of the Youngsters planerar för start

HoppfulltFörra året var planen att Champion of the Youngsters skulle firat tio år, men coronapandemin satte stopp för både firande och tävling. Nu hoppas arrangören av de populära unghästtävlingarna att kunna genomföra årets upplaga fullt ut.

Champion of the Youngsters planerar för start
Champion of the Youngsters hoppas kunna fira 10-årsjubileum i år. Foto: Champion of the Youngsters

I ett pressmeddelande berättar organisationen bakom Champion of the Youngsters, unghästtävlingarna som brukar fylla sina startfält på ett par minuter när anmälan öppnar, att man ser fram emot att kunna fira 10-årsjubileum i augusti. Man hoppas även kunna öppna upp startfälten i samma storlek som tidigare år, men att förutsättningarna bestäms efter rådande smittläge.

– Med tanke på att tävlingen ligger i slutet av augusti, vecka 34, och många tävlingar
redan genomförts, arbetar vi vidare mot att kunna genomföra tävlingen 2021. Givetvis kommer vi hålla oss uppdaterade gällande rådande restriktioner avseende publik, servering och annat som påverkar tävlingen för att genomföra den med högsta trivselkvalité, säger tävlingsledaren Helena Holm i pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden