Dressyr
26 juli 2015 20:09

Charlotte glänste i Laholm

Charlotte Haid-Bondergaard var både etta och tvåa i söndagens Grand Prix vid de nationella dressyrtävlingarna hos Laholmsortens Lantliga Ryttarförening.

Charlotte glänste i Laholm
Charlotte Haid-Bondergaard och Triviant, här på årets SM, vann Grand Prix hos Laholmsortens LRF.

Så eniga domare finns inte alltid som när Charlotte Haid-Bondergaard vann Grand Prix på 72,3 procent med den Hollandfödde Triviant (val f -00 e Olivi-Saluut) och var tvåa på Roberto des Frettes och 69,8 procent. För att ytterligare visa sin enighet hade samtliga domare Mattias Jansson och Constantine P på tredje plats.

Söndagens Intermédiaire I Kür vanns av Lina Andersson, som nyligen var en av tre som fick årets Ajax-stipendium, och Aretos (hingst f -06 e Briar-Nocturne, uppf Hans-Yngve Göransson) på 70,5 procent.

Ett bra meeting hade även Clara Espinosa som vann fredagens Intermédisaire I och lördagens dito II med Gordon (hingst f -03 e Guinness-Angard, uppf Per-Owe Saleryd).

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden