Dressyr
28 maj 2014 19:06

Clinic om Knytkalaset hos Dressurens Venner i Danmark

Jan Brink, Knytkalasets grundare och tränare för Plantskolan i söder, höll i måndags en clinic i Danmrk med Plantskoleeleverna Anna Zibrandtsen på Rentino och Marina Mattsson på Cassio i samband med föreningen Dressurens Venners bolagsstämma.

Clinic om Knytkalaset hos Dressurens Venner i Danmark
Jan Brink höll med Marina Mattsson (närmast) och Anna Zibrandtsen för Dressurens Venner i Danmark. Camilla Hannell

Clinicen, som hölls hos Anna Zibrandtsen, fokuserade på Knytkalaset/Plantskolan – om resan att hitta sponsorer att stötta utvecklingen av talanger inom dressyren. En resa som utvecklats till ett internationellt erkänt koncept.

– Intresset för vårt framgångsrika koncept växer utomlands, särskilt i Danmark och vi har under en längre tid fått en hel del förfrågningar från olika internationella ridsportförbund om hur vi har lyckats skapa denna helhet av talangfulla tränare, ryttare och stöttande sponsorer. Det var därför roligt att bli inbjuden och få möjlighet att visa och berätta lite mer om konceptet för danska Dressurens Venner, däribland ordförande H.K.H. Prinsessan Benedikte och styrelseledamot Hanni Toosbuy Kasprzak som själva är kunniga och mycket engagerade i dansk dressyr, säger Jan Brink i ett pressmeddelande från Knytkalaset.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden