Hoppning
3 maj 07:02

Dags att anmäla intresse till Stadion och UVM

InternationelltHar du en ung hopphäst som kan vara aktuell för att visa vad den går för under GCT-meetinget i Stockholm eller på unghäst-VM? I så fall är det dags att agera.

Dags att anmäla intresse till Stadion och UVM
Stockholm Stadion. Foto: Longines Global Champions Tour

Det är Svenska Ridsportförbundet, SvRF, som berättar att intresseanmälan är öppen för Lövsta Future Challenge International Young Horses på Stockholms Stadion i samband med GCT-meetinget och Unghäst-VM i hoppning 2024.

Lövsta Future Challenge International Young Horses och Global Champions Tour går på Stockholm Stadion 28–30 juni 2024. Svenska landslagsledningen i hoppning kommer att ta ut tio svenska hästar som får starta i unghästklasserna. Totalt handlar det om 30 unga hästar och övriga 20 platser går till de internationella ryttarna som gästar Stockholm.
Mer information

Unghäst-VM i hoppning 2024 går den 18–22 september i Lanaken, Belgien. Alla 5-, 6- och 7-åriga hästar som är grundregistrerade i SWB:s stambok är berättigade att representera Sverige. Dessutom kan wild cards sökas för utlandsfödda hästar som rids av svenska ryttare.
Mer information

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden