Nyheter
26 mars 2020 22:44

Dags för takeover: Häng med André Brandt på banhoppningsträning

InstagramMed start fredag drar Ridsport igång en serie där vi kommer att få hänga med i vardagen hos några av våra toppryttare. Först ut är en av Sveriges mest lovande unga hoppryttare, André Brandt, som tar med oss på banhoppningsträning. Allt händer på Instagram – kika in på stories så fort du vaknar. Och missa inte filmklippet med André här!

Dags för takeover: Häng med André Brandt på banhoppningsträning
André Brandt, 20 år, och Miss Hope, under 1,60 i mankhöjd, är på väg mot debut i 1,50-hoppning. Foto: Susanne Högdahl

André Brandt är 20 år gammal. Sedan drygt ett år tillbaka jobbar han med sitt egna företag ABJump och som beridare på Hästak. Just nu rider han mycket unghästar, men också några äldre hästar som han tävlar upp till 1,45.

På meritlistan har han bland annat två SM-medaljer och förra året red han unghäst-VM på fyra hästar. Nyligen vann han också 6-årschampionatet i Scandinavium.
– Jag har alltid drivits av att utveckla mig själv för att nå nästa nivå.

Från fredag morgon till fredag kväll kommer vi att få följa med när André Brandt bland annat tränar banhoppning med några av topphästarna på Hästak, där han jobbar som beridare. Hela sex hästar ska få hoppa bana och ytterligare några ska trimmas. Dessutom kommer André att dela med sig av stallrutiner, tips och lite annat knep och knåp.

Allt händer på Instagram, så håll utkik där så fort du vaknar. Här bjuder vi redan nu på ett kort filmklipp med André – in och kika!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden