Nyheter
1 april 2020 22:47

Dags för takeover: Häng med när Cecilia Bergåkra rider digital dressyr

TakeoverTorsdag morgon fortsätter Ridsports takeoverserie på Instagram där vi hänger med i vardagen hos några av våra svenska toppryttare. Denna gången får vi följa en av Sveriges mest lovande unga dressyrryttare, Cecilia Bergåkra, när hon hoppar terränghinder och rider digitalt dressyrprogram. Missa inte klippet med Cecilia här!

Dags för takeover: Häng med när Cecilia Bergåkra rider digital dressyr
Cecilia Bergåkra och Primavera. Foto: Pernilla Hägg

Torsdag morgon är det återigen dags för Ridsports populära takoverserie som drog igång förra veckan. Då var det hoppryttaren André Brandt som gästade oss i stories på Instagram.

Denna gången får vi följa en av Sveriges mest lovande unga dressyrryttare, internationella GP-ryttaren Cecilia Bergåkra, som bland annat har EM-silver, SM-guld och NM-silver på meritlistan. Hon jobbar numera med hästar på heltid och emellanåt sociala medier.

Under dagen kommer vi att få följa med när Cecilia bland annat hoppar terränghinder, rider ett digitalt dressyrprogram och tipsar om träning när tävlingslivet står still. På kvällen avslutar vi med en live klockan 20.00-20.30 där du kan bomba med frågor. Håll utkik i stories på Instagram och missa inte klippet med Cecilia här under!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden