Sverige
11 mars 2019 06:10

Dags för unga hästföretagares egna dag

FöretagandePå torsdag samlas unga hästföretagare för en heldag på Solvalla där det bland annat blir workshops och inspirationsföreläsning. Dessutom kommer årets Häst-UF att prisas.

Dags för unga hästföretagares egna dag
Det finns många olika slags hästföretagande och den här veckan får unga hästföretagare lite extra uppmärksamhet. Bilden är från Eurohorsemässan i Göteborg. Foto: Roland Thunholm

Dagen kallas för Margaretas Innovationsdag och temat är entreprenörskap och innovation. Det är ett ett årligt återkommande evenemang som har tagits fram av Handelshögskolan i Stockholm tillsammans med Svensk Travsport, Svenska Ridsportförbundet och Hästnäringens Nationella Stiftelse.

Under dagen kan deltagarna vara med i interaktiva workshops, lyssna på inspirationsföreläsningar från etablerade företagare inom hästnäringen och nätverka.

Den som driver UF-företag riktat mot hästnäringen kan vinna priser som delas ut i flera olika kategorier, bland annat utses Årets Häst-UF.

UF står för Ung Företagsamhet, en utbildningsorganisation för unga som vill prova att driva företag.

Webbplats för evenemanget

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-