Dressyr
12 maj 2020 12:48

Daniel Bachmann Andersen lämnar Blue Hors

InternationelltChefsberidaren vid danska Blue Hors, Daniel Bachmann Andersen, lämnar sitt arbete vid stuteriet redan i juni.

Daniel Bachmann Andersen lämnar Blue Hors
Daniel Bachmann Andersen och Blue Hors Zack. Foto: Roland Thunholm

Det är Blue Hors som berättar nyheten på sin webbplats.

Daniel Bachmann Andersen har varit chefsberidare vid det danska stuteriet i fem år och har bland annat tagit fram stuteriets Blue Hors Zack och Blue Hors Don Olymbrio till internationell toppnivå.  Tillsammans med Blue Hors Zack har han representerat Danmark vid EM och VM.

Nu lämnar han sin anställning för att starta eget tillsammans med sin fru.

– Vi har haft fantastiska upplevelser, men nu väntar nya tider, säger Daniel Bachmann Andersen till Ridehesten.
– Vi har drömmar och klara idéer, men har ingen exakt plan för hur vi ska göra. Det är spännande att se vad framtiden har med sig, fortsätter han.

– Blue Hors och Daniel skiljs åt på bästa sätt, vi önskar honom lycka till, säger Ole Magnus Petersen på Blue Hors till Ridehesten.

På sin webbplats tackar stuteriet Daniel Bachmann Andersen för hans professionella inställning med ett särskilt gott öga för hästarnas bästa. Han slutar på Blue Horse i slutet av juni. Detta innebär enligt Eurodressage att han och Blue Horse Zack, som var aktuella för OS i Tokyo, splittras.

Se Daniel Bachman Andersens inlägg på Facebook nedan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden