Hoppning
5 november 2018 08:15

De toppar efter första Lövsta-kvalet

NationelltSissela Smith plockade flest poäng i första kvalet av Lövsta Future Challenge Jumping U25 som reds på Flyinge Indoor i helgen.

De toppar efter första Lövsta-kvalet
Sissela Smith vid tävlingarna i Falsterbo i somras - nu är hon på väg mot Scandinavium. Foto: Jenny Schwieler Staaf

Helgen bjöd på flera placeringar på Flyinge för de Lövsta-anslutna U25-ryttarna. Sissela Smith och CC Holsteiner Breedings Charmonix CC (HOLST sto f 2008 e Clearway-Acorado, uppf Reimer Blanck) var det ekipage som tog flest poäng i de tre klasserna som räknades. Ekipaget var placerat i samtliga tre starter med andraplats i söndagens 1,50-klass som höjdpunkt.

Även Rebecca Hallberg Fisher och Chilli Cat visade klassen med en femteplats i samma klass.

Tvåa i tabellen efter första kvaltillfället är Hedda Wallin som var placerad med Eumosa i båda sina starter under meetinget i Flyinge. Ottilia Lundgren ligger trea.

Nästa tillfälle för ryttarna att plocka poäng är på Kungsbacka Ridklubb den 7-10 mars och tredje och sista chansen att knipa någon av biljetterna till Scandinavium är hos Borås Fältrittklubb den 20-24 mars. Tre platser till stortävlingarna i Göteborg står på spel.

16 U25-ryttare är anslutna till kvalet

Rankningen efter första kvalet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden