Hoppning
27 oktober 2017 20:29

Douglas och Zacramento visade världscupformen

Italien EM-medaljörerna Douglas Lindelöw och Zacramento blev tvåa i fredagskvällens 1,55-hoppning på helgens världscupmeeting i Verona, Italien.

Douglas och Zacramento visade världscupformen
Douglas Lindelöw och Zacramento ingick i det svenska silverlaget på EM och försvarar de svenska färgerna i världscupen i helgen. Foto: Roland Thunholm

Douglas Lindelöw och Zacramento (SWB, val f 2005 e Cardento-Cortus, äg Hakansson Häst AB) visade fin form inför söndagens världscuphoppningar i Italien på fredagskvällen. Ekipaget slutade tvåa i en 1,55-hoppning med över 40 starter och fick en prischeck på ungefär 110 000 kronor för prestationen.

Elva ekipage var felfria och gick till omhoppning. Där var sex ekipage felfria igen. Belgaren Niels Bruynseels var klart snabbast tillsammans med Gancia de Muze och vann med över två sekunder tillgodo på Douglas Lindelöw.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden