Hoppning
22 februari 2021 10:05

Douglas trea i GP – flera fina svenskinsatser under söndagen

FramgångarSeger i 1,50-klassen på lördagen och en tredjeplats i söndagens 4* Grand Prix på 1,55-hinder. Douglas Lindelöw kan lägga en bra helg bakom sig på spanska Sunshine tour, och han var bara en av svenskarna som tog placeringar under söndagen.

Douglas trea i GP – flera fina svenskinsatser under söndagen
Det blev en tredjeplats i söndagens 1,55-GP för Douglas Lindelöw och Casquo Blue. Foto: Moises Basallote

Douglas Lindelöw följde upp lördagens seger med Cheldon genom en tredjeplats med Casquo Blue i söndagens 1,55-Grand Prix. Segern gick till Gudrun Patteet, Belgien, och Sea Coast Kashmira Z.

Cheldon gick GP-klassen förra veckan.
– Det är verkligen en förmån att ha två så bra hästar som kan alternera i Grand Prix, säger Douglas till Svenska Ridsportförbundets hemsida, där han också berättar att han har svårt att rangordna hästarna.
– De är lika bra men samtidigt väldigt olika även om de har samma pappa.

Under söndagens Small tour på 1,45 i Vejer de la Frontera slutade Jacob Hellström och Chuck Bass femma med ett tidsfel, och Ida Selin med Elisabeth slutade tia, också med ett tidsfel.

I Big tour på 1,45 blev det en niondeplats för Linda Heed och Certina M, medan Fredrik Jönsson och Ice gick in på tionde plats.

I spanska MET Oliva tog Petronella Andersson och Castres van de Begijnakker Z en tiondeplats i Grand Prix på 1,50 efter en felfri grundomgång och en snabb omhoppning, men med två nedslag.

Klassen vanns av Italiens Alberto Zorzi och Cinsey.

På hemmaplan avgjordes en 1,45-hoppning under söndagens tävlingar på Flyinge. Klara Mattsson och Carerra Q MLW från Sydslättens RF vann före Elin Hällgren, IM Sportriders Ryttarförening, och Casper XXI.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden