Hoppning
29 december 2014 07:00

Douglas tvåa och Henrik trea

Det blev en fin svensk söndagsavslutning med Douglas Lindelöw tvåa och Henrik von Eckermann på tredje plats vid helgens kombinerade meeting i belgiska Mechelen.

Douglas tvåa och Henrik trea
Douglas Lindelöw, här på Balahe, kom fin tvåa med Talina i söndagens 1,45-hoppning. Roland Thunholm

Den femstjärniga rundan söndagsavslutade med en tidshoppning på 1,45-höjder. Douglas Lindelöw höll en klar ledning i början av klassen efter en fin runda med Talina. Han fick dock ge sig så småningom mot hemmaryttaren Niels Bruynseels som var halvsekunden bättre med Domingo (val f -03 e Thunder van de Zuuthoeve-Brownboy).

Mot slutet av klassen kom Henrik von Eckermann in på tredje plats med Crespo PKZ, som var en dryg sekund bakom Douglas. Det fanns några som red ännu fortare men det kostade straffsekunder för rivet/rivna hinder.

I den tvåstjärniga rundan kom Jonna Ekberg tvåa och Erica Swartz sexa på 1,40-höjder. På samma höjder var Alma Ranebo placerad i U25-rundan.

Fullständiga resultat
Läs även

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden