Dressyr
6 februari 2021 18:34

Dressyrtränare prisades på Strömsholm

Utmärkelse"Med en alldeles speciell tränarnärvaro, ett djup i sin kunskap, ett stort engagemang och med odiskutabel ärlighet undervisar Soffi sina elever." Så börjar motiveringen som ledde till att Soffi Fleming Tärnström fick ta emot Dressyrtränarpriset 2020.

Dressyrtränare prisades på Strömsholm
Soffi Fleming Tärnström tog emot priset på Strömsholm. Foto: Roland Thunholm

Det var i samband med helgens dressyrtävlingar på Strömsholm som Soffi Fleming Tärnström, Stockholm, fick ta emot Svenska Dressyrtränarklubbens pris Dressyrtränarpriset 2020.

Så här lyder motiveringen: ”Med en alldeles speciell tränarnärvaro, ett djup i sin kunskap, ett stort engagemang och med odiskutabel ärlighet undervisar Soffi sina elever. Det systematiska träningssystem Soffi lägger upp för ett ekipage är en trygg väg till framgång. Soffi finns till hands för sina elever i med och motgång både som tränare, tävlingscoach och i samtal. Helt enkelt en tränare att räkna med!

Soffi sätter alltid hästens välmående främst genom att hon på djupet förstår varje hästs möjligheter och begränsningar. Soffi skapar ett avspänt inlärningsklimat för både häst och ryttare oavsett ålder och nivå. Elever och hästar trivs, presterar och blir sitt bästa jag. Soffi är en genuin hästmänniska, ryttare och tränare och har själv utbildat och tävlat många hästar på alla nivåer, från unghäst till Grand Prix. Soffi har därmed en tydlig helhets- och målbild av hur dressyr, i sin bästa form, ska gå till. Soffi är ett föredöme och en enastående förebild för andra i sporten, helt enkelt en stor källa till inspiration!”

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden