Hoppning, Ponny
22 februari 2021 06:20

Dubbla Medelsvår A-segrar till Alva Eghall

FramgångarDet var två hingstar som höll sig framme i helgens Medelsvår A-klasser hos Harplinge Ridklubb. Bäst lyckades Meweis af Toftagården som tog hem två segrar med Alva Eghall i sadeln. En seger gick till Linn Arvidsson och Hembys Florian, medan valacken Shanbo Harvest Dun tog hem en vinst tillsammans med Vilma Paulsson.

Dubbla Medelsvår A-segrar till Alva Eghall
Hembys Florian och Linn Arvidsson fick in en fullträff. Här på en solig bild i samband med en Medelsvår A-seger i somras. Foto: Jenny Arvidsson

Harplinge Ridklubb har bjudit på inte mindre än två Medelsvår A-klasser i helgen på familjen Arvidssons anläggning Fjällaregården. Bäst lyckades Alva Eghall som tog hem segern i kategori D bägge dagarna tillsammans med hingsten Meweis af Toftagården (f-09 e Sturevallens Gentleman-Åstratorps Mowitz, uppf Siw Mattsson, äg Joakim Gullberg). Under lördagen blev det ett tidsfel i vardera fasen i klassen med bedömningen två faser med totalfel. Till söndagens klass med bedömningen A:0 hade duon hittat gasen och gick i mål som enda felfria ekipage.

Segrare i kategori C under lördagen blev, i dubbel bemärkelse, hemmaryttaren Linn Arvidsson som gjorde en felfri ritt tillsammans med en annan hingst, nämligen Hembys Florian (f-08 e Miclas Activ-Skogs Max, uppf Hembys stuteri, äg Frida Wallin). Vilma Paulsson och Shanbo Harvest Dun blev enda felfria ekipage på söndagen och kammade därmed hem segern. Banbyggare för helgen var Ulf Liljedorff.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden