Dressyr
31 maj 2018 10:23

Efter nära två års frånvaro: Anton gör comeback i Rotterdam

TillbakaTinne Vilhelmson Silfvéns OS-häst Don Auriello gör snart comeback efter att ha varit borta från tävlingsbanorna i nästan två års tid.

Efter nära två års frånvaro: Anton gör comeback i Rotterdam
Snart tillbaka på banorna. Arkivbild: Roland Thunholm

Senaste gången Tinne Vilhelmson Silfvén och Don Auriello, med bland annat världscupfinal och VM på meritlistan, tävlade var i vid OS i Rio 2016. I maj förra året stod det klart att ”Anton” skulle missa EM på grund av en ligamentskada, men nu är han snart tillbaka.

I går kom beskedet att det blir comeback under midsommarhelgen i Rotterdam då han kommer att gå den trestjärniga rundan samtidigt som Tinne rider Paridon Magi i det svenska laget. Enligt Tinne är det en taggad Anton som laddar upp.
”Han är på hugget och vill jobba. Så det ska bli jättekul att få tävla honom igen. Men det är bra att han får göra första starterna på den här nivån. Det är en härlig känsla att rida honom”, säger Tinne på förbundets sida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden