Sverige
30 juni 2020 06:20

Efterlyser mannen som fångade in Amber

HandlingskraftigtErica Skoglunds terrängträning kunde slutat illa när hennes ögonsten Amber rymde strax innan hemfärd på söndagen. Men det hela fick ett lyckligt slut tack vare en man som kom körandes och fångade in hästen med ett rep. Nu vill Erica Skoglund komma i kontakt med den okände hjälten.

Efterlyser mannen som fångade in Amber
Amber är i säkerhet igen. Foto: Privat

Erica Skoglund fick ordentlig skrämselhicka efter en terrängträning på Runsten under söndagen. Strax innan hon skulle åka hem med hästen Amber slet sig stoet och sprang iväg. Efter att ha letat i en timme fick hon reda på att Amber var infångad och i säkerhet.

En man hade kommit körande i en cabriolet, troligen av Mercedesmodell, och fångat in rymlingen med ett rep. Nu vill Erica Skoglund komma i kontakt med mannen, så att hon kan tacka honom ordentligt för att han fångade in hennes ögonsten. Läs hennes Facebook-efterlysning här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden