Dressyr
24 maj 2014 11:16

Elin Aspnäs trea i Belgien

Elin Aspnäs och Hohenstaufen II blev trea i en Intermédiaire I i belgiska Kapellen på lördagen. Och svenskan var i fint sällskap med Tysklands Matthias Alexander Rath på prisutdelningen. Senare på dagen var det Jennie Larssons tur att vara på prisutdelning samtidigt som kung Totilas.

Elin Aspnäs trea i Belgien
Svenska dressyrryttaren Elin Aspnäs, till höger, var i fint sällskap tillsammans med Matthias Alexander Rath under lördagens prisutdelning i Belgien. Camilla Hannell

Elin Aspnäs och Hohenstaufen II fick 69,079 procent i den 19 ekipage stora klassen, vilket räckte till en tredje plats. Tysklands Matthias Alexander Rath, som är mest känd som Totilas ryttare, vann en klar seger tillsammans med Bretton Woods (f 2006 e Johnson-De Niro). Segerekipaget slutade på 73,237 procent. 

Jennie Larsson och Zircoon Spring Flower var trea i lördagens Grand Prix Special och fick vara på prisutdelning tillsammans med självaste Totilas. Jennie Larsson fick 69,271 procent i klassen. Totilas och Matthias Alexander Rath var överlägsna och vann med 82,271 procent. Det var den svarta hingstens andra seger på meetinget i hans comeback efter ett långt tävlingsuppehåll. 

Läs mer om de svenska ryttarnas framgångar tidigare under meetinget här.

Resultat Int

Resultat GPS

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden