Sportnytt
6 mars 2018 12:01

Emelie Brolin ny tävlingsledare i Falsterbo

FHSDressyrryttaren Emelie Brolin är ny tävlingsledare för dressyren på Falsterbo Horse Show. Hon efterträder Johan Lenz.

Emelie Brolin ny tävlingsledare i Falsterbo
I sommar väntar som vanligt en laddning dressyr på Falsterbo Horse Show. Foto: Roland Thunholm

Nu står det klart att Emelie Brolin tar över efter Johan Lenz som dressage manager/tävlingsledare för dressyren på FHS.

”Emelie har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ytterligare utveckla dressyren på Falsterbo Horse Show vilket också har betydelse för hela dressyrsporten i Sverige. Hon har ett bra grepp om sporten på såväl toppen som bredden. Hennes egna meriter talar för sig själv och jag ser med höga förväntningar fram mot att samarbeta med Emelie”, säger Jana Wannius, ordförande Falsterbo Horse Show, i ett pressmeddelande.

180306emeliebrolinprivat
Emelie Brolin är redo för sitt nya uppdrag.

”Samtidigt är organisationen Falsterbo Horse Show och jag personligen mycket tacksamma för det arbete och den fantastiska utvecklingen av dressyren som Johan Lenz initierat och genomfört de senaste tio åren. Det känns mycket bra att han även i fortsättningen kommer vara en del av Falsterbo Horse Show genom sin viktiga roll i OC, Organizing Committée”, säger Wannius vidare.

Emelie Brolin, som bland annat har tolv SM-guld på meritlistan, ser fram emot sitt nya uppdrag.
”Falsterbo har alltid varit årets höjdpunkt för mig. Jag är otroligt glad över att få vara en del av det proffsiga team som ligger bakom denna väletablerade tävling. Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa till att föra dressyren framåt och komma med lite nytänk som gynnar sporten”, säger hon i samma pressmeddelande.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden