Nyheter
13 september 2022 17:22
Ridsportplus

Få koll på Ridsportsverige: Händer i september

KalendariumHösten rullar in och nu är det full rulle med VM i fälttävlan, unghäst-VM i hoppning och ovanpå det clinics, föreläsningar och mycket annat. Här har Ridsport samlat ihop några av de större händelserna i hästvärlden de närmsta veckorna.

Få koll på Ridsportsverige: Händer i september
Carl Hedin håller Clinic på temat Träna hållbart. Foto: Roland Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

13 september: Clinic med Carl

Clinic med Carl Hedin i ämnet Träna hållbart på Tärnö säteri. Fri entré för medlemmar i föreningar i Södermanlands Ridsportförbund. Föranmälan krävs.
Länk >>

14 september: VM i fälttävlan

Sverige representeras av lagryttarna Malin Josefsson, Aminda Ingulfson, Sofia Sjöborg och  Frida Andersén vid VM i Pratoni del Vivaro, Italien. Svt sänder terrängen med start lördag 10.30 Pågår till 18 september.
Länk >>

15 september: Föreläsning med Sofie

Sofie Viksten Engfors, doktor i hästvälfärd, håller en digital föreläsning om träning och skötsel av hästar för hållbarhet och välmående. Värmlands Ridsportförbund arrangerar.
Länk >>

15 september: Tränarutbildning

Sista dag för ansökan till C-tränarutbildningen år 2023. Hästskötarexamen och tävlingsmeriter på medelsvår/svår nivå krävs för att kunna ansöka.
Länk >>

16 september: Visningsdagar

Försvarsmakten, Hovstallet, Polisrytteriet samt riksanläggningarna har rekryteringsdag för nya hästar på Strömsholm. Under dagen ordnas också minimässa och föreläsningar.
Länk >>

21 september: UVM i hoppning

Zangersheide i Belgien är värd för UVM i hoppning för 5-, 6- och 7-åriga hästar. Under dagarna arrangeras även 1,50-hoppningen för hingstar, FEI Sires of the World.
Länk >>

Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 15/2022.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden