Hoppning
16 maj 14:20

Ännu en Falsterbobiljett till Lilly Landgren

NationelltHemmaryttaren Lilly Landgren fick till en fullträff när det arrangerades nationella trestjärniga hoppningar hos Kalmar Hästsportklubb i helgen. Som ensam dubbelnolla hoppade hon hem kvalet i Torstensons Ungdoms Grand Prix och är nu återigen klar för final i Falsterbo.

Ännu en Falsterbobiljett till Lilly Landgren
Lilly Landgren red final i Torstensons Ungdoms Grand Prix även 2021 - nu är hon kvalad igen, men med annan häst. Foto: Roland Thunholm

Lilly Landgren är fortfarande junior och red 1,40-klassen med sin Cipressa vd Esberg Z (ZANG sto f -14, e Chellsini-Muscaris d’Ariel, uppf Jan Hillen, äg Landgren Equestrian AB) under tävlingarna på hemmaklubben i Kalmar. Som ensam dubbelnolla bland juniorer och young riders tog hon hem kvalet och blir nu den tredje ryttaren som är klar för final i Torstensons Ungdoms Grand Prix i Falsterbo i juli.

Hon har ridit i Falsterbo tidigare – förra året tog sig Lilly Landgren till finalen i sadeln på Roi de Berg, och ekipaget vann uppvärmningen på plats. I finalen blev det fyra fel, men nu får hon chans till revansch.

Det återstår nu sex kval, där segraren vid varje tävling är direktkvalificerad till finalen.

Resultat

Regler Torstensons Ungdoms Grand Prix

Så här såg det ut när Lilly Landgren hoppade hem segern i Kalmar:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lilly Landgren (@lillylandgrens)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden