Hoppning
16 maj 2022 14:20

Ännu en Falsterbobiljett till Lilly Landgren

NationelltHemmaryttaren Lilly Landgren fick till en fullträff när det arrangerades nationella trestjärniga hoppningar hos Kalmar Hästsportklubb i helgen. Som ensam dubbelnolla hoppade hon hem kvalet i Torstensons Ungdoms Grand Prix och är nu återigen klar för final i Falsterbo.

Lilly Landgren red final i Torstensons Ungdoms Grand Prix även 2021 - nu är hon kvalad igen, men med annan häst. Foto: Roland Thunholm

Lilly Landgren är fortfarande junior och red 1,40-klassen med sin Cipressa vd Esberg Z (ZANG sto f -14, e Chellsini-Muscaris d’Ariel, uppf Jan Hillen, äg Landgren Equestrian AB) under tävlingarna på hemmaklubben i Kalmar. Som ensam dubbelnolla bland juniorer och young riders tog hon hem kvalet och blir nu den tredje ryttaren som är klar för final i Torstensons Ungdoms Grand Prix i Falsterbo i juli.

Hon har ridit i Falsterbo tidigare – förra året tog sig Lilly Landgren till finalen i sadeln på Roi de Berg, och ekipaget vann uppvärmningen på plats. I finalen blev det fyra fel, men nu får hon chans till revansch.

Det återstår nu sex kval, där segraren vid varje tävling är direktkvalificerad till finalen.