Sverige
11 februari 2020 06:20

Familjen Hammarström är tillbaka på SVT

RealityserieIngenting är omöjligt för familjen Hammarström i säsong två av realityserien som precis har släppts på SVT Play. Men nu är det nya mål som gäller. I första avsnittet får Ingemar Peder som mentor, Klara satsar allt på musikkarriären och Selma tar ett känslofyllt farväl av sin fälttävlanshäst Nessa.

Familjen Hammarström är tillbaka på SVT
Selma Hammarström kan inte hålla tillbaka tårarna när hon träffar Nessa igen. Foto: SVT Play/Screenshot

Andra säsongen av ”Familjen Hammarström – ingenting är omöjligt” har precis släppts på SVT Play och mycket har hänt sedan sist. Av första avsnittet att döma följer vi dock fortfarande främst Ingemar, Selma och Klara Hammarström. Övriga familjemedlemmar gästspelar under seriens gång. Den numera välkända familjen består av mamma Anna och pappa Eskil Hammarström samt idag elva barn, vid inspelningstillfället fanns inte minstingen som föddes i höstas.

Ingemar har lämnat ponnytiden bakom sig och satsar nu mot mästerskap med storhäst samtidigt som han får en riktig stjärnmentor i Peder Fredricson. Klara lägger allt fokus på musikkarriären och vi får följa arbetet bakom kulisserna med låten ”You should know me better”, som just nu spelas för fullt på radio. Samtidigt tar Selma det slutgiltiga klivet från fälttävlan till hoppning och i första avsnittet får vi se ett känslofyllt farväl mellan Selma och hästen Nessa.

Men även om det finns andra intressen i familjen tycks det mesta kretsa kring hästarna.
– Det finns två spår i vår familj, det är barnen och det är hästarna. Det är mamma och hästarna som styr vart vi tar vägen. Hon har sin stora kalender och det är där hon planerar allt. Allt kretsar kring hästarna, berättar Amanda Hammarström i första avsnittet.

– Det är bara hästarna som står i kalendern – det är klart man känner sig lite utanför, fyller Klara i samtidigt som vi får se henne blomma ut i inspelningsstudion.

Hela säsong två med sex avsnitt ligger redan ute. Börja titta här under.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden