Dressyr
20 april 2021 09:28

FEI söker arrangörer till EM 2023

MästerskapFEI letar nu efter tävlingsarrangörer som är villiga att arrangera EM i dressyr för seniorer, pararyttare, juniorer, children och ponny - förbundet ser helst att seniorer och pararyttare får ett kombinerat mästerskap 2023.

FEI söker arrangörer till EM 2023
Så här såg det ut under ärevarvet senast det begav sig, på EM i Rotterdam 2019. Foto: Roland Thunholm

Efter att spanska Vejer de la Frontera hoppat av som intresserade av att ha EM i dressyr 2023 står FEI nu utan arrangörer för mästerskapet för seniorer, pararyttare, juniorer, children och ponny. Man har därför öppnat upp för intresseanmälningar igen, och enligt Dressage-News vill FEI gärna se att seniorerna och pararyttarnas EM går samtidigt hos samma arrangör.

Senaste den 4 juni ska hugade spekulanter ha anmält sitt intresse, och därefter kommer FEI att titta närmare på förslagen under sommaren innan beslutet tas av FEI:s styrelse i augusti/september.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden