Nyheter
5 oktober 2018 12:15

Felicia Grimmenhag opererad – svårare fraktur än väntat

RidolyckaPararyttaren Felicia Grimmenhag har nu opererats. Trots en viss dramatik under operationen så verkar allt nu vara bra meddelar Felicias team via sina sociala kanaler.

Felicia Grimmenhag opererad – svårare fraktur än väntat
Felicia Grimmenhag har nu opererats och en tid med rehab väntar (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Det var för en vecka sedan som pararyttaren Felicia Grimmehag var med om en olyckshändelse när hon ramlade av sin häst och bröt sitt högra lårbenshuvud. I tisdags var det dags för operation och i teamets sociala kanaler på Facebook; Felicia Grimmenhag – dressage, meddelar man följande:

” Felicia är nu opererad och frakturen var mycket svårare än man trott. Operationen drog ut på tiden och Felicia förlorade 40 procent av sitt blod. Resultatet är dock detsamma och protesen är på plats. Nu har hon fått blod och känner sig starkare (Felicia tackar alla blodgivare)”.

Då Felicia inte får ta emot blommor på sjukhuset så har pararyttarkompisen Maria Prenborn istället startat en insamling på Facebook.

”Efter operationen väntar rehab innan Felicia är tillbaka i sadeln igen.
För att ge henne något härligt och välgörande att se fram emot, vill vi samla in pengar till en härlig spavistelse med behandlingar, övernattning och mat i underbar miljö. Givetvis tillsammans med en vän som Felicia väljer”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden