Hoppning
23 maj 2014 21:21

Fler svenskar i prislistor

(Uppdaterad fredag) Tre svenska ryttare nådde placeringar på internationella hopptävlingar under torsdagen.

Fler svenskar i prislistor
Linda Heed och Bee Wonderful, här i årets Gothenburg Horse Show, var nia på 1,45-höjder i Magna Racino. Roland Thunholm

Mariano Maggi svarade för det bästa med placering på 1,50-höjder vid det trestjärniga meetinget i Magna Racino, Ebreichsdorf, Österrike. Med Easy Contact Humlan hade Mariano en tid som felfritt gett seger. Tyvärr föll en bom på vägen, vilket medförde att paret föll till 15:e plats bland 17 placerade.

Tidigare på dagen var Linda Heed och Bee Wonderful en placering bättre i en 1,40-klass.

På tvåstjärnig nivå i holländska Roosendaal kom Malin Parmler nia med Also Especial på 1,40-hinder som var dagens högsta klass.

Uppdatering
På fredagen var Linda Heed bäst i Magna Racino med nionde plats på 1,45-höjder med Bee Wonderful. I tyska Nörten-Hardenberg på samma höjder och samma trestjärniga nivå blev Angelica Augustsson och Henrik von Eckermann placerade med Neat Krakatoa och Toulouse.

Kvar på samma hinderhöjder dubbelnollade Malin Parmler/Also Especial och  Sanna Olsson/Castillio till sjätte och sjunde plats i i tvåstjärniga Roosendaal. I en 1,40-hoppning blev det placering för Sanna Olsson/Alaika och young ridern Nicolina Savbäck på Vigoureuse De La Pomme.

Resultat
Magna Racino
Roosendaal
Nörten-Hardenberg

Läs även

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden