Hoppning
4 juli 06:20

Flera svenska topplaceringar i Rotterdam

RotterdamSvenskarna fortsatte rida fina rundor under lördagen efter fredagens Nations Cup-prestation. Hela tre svenskar tog topplaceringar i holländska Rotterdam. Bäst lyckades Angelie von Essen med sin Cochella.

Flera svenska topplaceringar i Rotterdam
Angelie von Essen tog hem tredjeplatsen i lördagens högsta klass (arkivbild). Foto: Lottapictures

Efter fredagen andraplats i Nations Cup fortsatte svenskarna att leverera i Rotterdam under lördagen. Angelie von Essen blev trea i en 1,50-hoppning med Cochella medan Rolf-Göran Bengtsson blev tvåa i en tidshoppning över 1,45-hinder med Zuccero.

1,50-hoppningen vanns av världsettan Daniel Deusser med Casallvano. Tvåa var fransmannen Kevin Staut med Blackonda. Daniel Deusser red i mål dubbelt felfritt på tiden 37,15 sekunder medan Angelie von Essen passerade mållinjen på 38,20 sekunder.

Peder Fredricson tog en fjärdeplats i 1,45-klassen med stjärnskottet Thelma Hästak, som kom till Grevlunda efter att André Brand tagit YR-guld med det välhoppande stoet. Klassen  bjöd på 19 starter och vanns av holländaren Bart Bles med Grenoble DN.

Resultat.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden