Sport
26 februari 2017 08:38

Följ tävlingarna i TV-soffan

ńr du en av dem som inte komma till Göteborg för att följa Gothenburg Horse Show på plats? Boka i så fall TV-soffan under torsdag-söndag, för SVT sänder direkt under åtskilliga timmar. Här har du tiderna:

Följ tävlingarna i TV-soffan
Casall ASK gör sin sista tävling i Sverige. Är du inte på plats kan du se några av hans starter i SVT:s sändningar. Lotta Gyllensten

Världscupfinal i körning. Europafinal i hoppningens västeuropeiska världscupliga. Näst sista deltävlingen i dressyrens västeuropeiska världscupliga. Lägg dessutom till Casall ASK:s sista tävling i Sverige, final i juniorerna och ungdomarnas hoppning samt en mängd spännande klasser i övrigt.

Årets tävlingar i Göteborg kommer förstås att bli spännande på många sätt. För dig som inte är på plats sänder SVT väldigt mycket direkt, framför allt i SVT Play och på sin webbplats.

Dessutom kommer bland annat andra halvan av GP Küren, Göteborg Grand Prix i hoppning och Europafinalen i hoppning att sändas även i SVT-kanalerna.

Här hittar du alla tider: 

Torsdag 23 februari
13:35 SVT Play och svtsport.se: Världscupen i dressyr, Grand Prix

Fredag 24 februari
13:40 SVT Play och svtsport.se: Världscupen i dressyr, Grand Prix Kür
16:05 SVT2, SVT Play och svtsport.se: Fortsättning av världscupen i dressyr, Grand Prix Kür
20:45 SVT Play och svtsport.se: Internationell hoppning, 1.50-klass.

Lördag 25 februari
08:50 SVT Play och svtsport.se: Hoppning, final Young Rider Cup
18:15 SVT2, SVT Play och svtsport.se: Internationell hoppning, Göteborg Grand Prix, 1.55-klass.

Söndag 26 februari
08:50 SVT 1, SVT Play och svtsport.se: Internationell hoppning, 1,45-klass bedömning A:0.
10:35 SVT Play och svtsport.se: Världscupfinalen i 4-spannskörning
15:20 SVT1, SVT Play och svtsport.se: Internationell hoppning, Europafinalen i Världscupens västeuropeiska liga. 1.60-klass.

Fredrik Persson har fått ett Wild Card till världscupfinalen i körning - något du kan se på SVT Play i helgen. Foto: Roland Thunholm
Fredrik Persson har fått ett Wild Card till världscupfinalen i körning – en final du kan se på SVT Play i helgen. Foto: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden