Sport
4 juli 2015 13:20

Fem lag nollade i lag-SM

Titelförsvararen Loviseholm sporthästklubb och fyra andra lag satte en nolla i protokollet i lag-SM i hoppning i Falsterbo på lördagen.

Fem lag nollade i lag-SM
Lisa Kenwood Appelfeldt och hennes Flyinge HSK har noll fel med sig inför söndagens medaljfajt. Photographer Roland Thunholm

Det är åtta lag som har tagit sig till finalen i lag-SM, och titelförsvararen Loviseholm sporthästklubb började starkt. Laget nollade och ligger i delad ledning tillsammans med fyra andra lag; Piteå ridklubb, Södertälje ridklubb, Flyinge hästsportklubb och Skästa ridcenter. Lördagens omgång gick över 1,40-hinder. 

I morgon blir det omvänd startordning över 1,45-hinder. Lagen tar med sig felen från lördagen och om det behövs blir det omhoppning om medaljerna. De tre bästa resultaten i varje lag räknas i varje runda. Det är alltså upplagt för en riktig rysare i morgon när medaljerna ska fördelas. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden