Hoppning
6 mars 2023 13:50

Fortsatt svenskt i världstoppen

StatistikEfter fortsatta framgångar för Henrik von Eckermann på hoppbanorna sitter han säkert som världsetta ännu en månad, när FEI nu släpper de senaste rankningslistorna.

Det är inte bara guldhästen King Edward som hjälper Henrik von Eckermann att rankas som världens bästa – med stallkompisarna Iliana, Dzara Dorchival, Glamour Girl, Hollywood V och Calizi har svensken en lång rad med fyrbenta stjärnor att samla poäng med.

Världstvåan Martin Fuchs är fortsatt distanserad, före fransmannen Julien Epaillard. Amerikanen McLain Ward har tagit ett stort kliv, från elfteplatsen upp till nummer fyra.

Peder Fredricson fortsätter tappa på rankningen och är nu 23:a, att jämföra med förra månadens 19:e plats. I topp hundra finns även Malin Baryard-Johnsson som nummer 57 (54:a förra månaden) och Angelica Augustsson Zanotelli på plats 87 (92:a förra månaden).

Hela rankningen från FEI

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden