Hoppning
13 januari 2019 18:20

Framgångar för Viktor Melin i Tyskland

1,50-placeringarDet har varit fina framgångar för Viktor Melin och Atina i tyska Neustadt Dosse. Under söndagen avslutade de meetinget med en GP-placering över 1,50-hinder.

Framgångar för Viktor Melin i Tyskland
Viktor Melin och Atina blev GP-placerade i Tyskland under söndagen (arkivbild). Foto: Fredrik Jonsving

Vid det tvåstjärniga meetinget i tyska Neustadt Dosse har Viktor Melin haft flera fina framgångar med Atina (KWPN sto, f-05 e Cartier vd Heffinck-Waitaki). De inledde tävlingarna med en fjärdeplats i 1,40 under torsdagen. Under lördagen placerade sig ekipaget på tredje plats över 1,45/1,50-hinder, och tävlingarna avslutades i Grand Prix-klassen över 1,45/1,50-hinder med en femte plats.

I samtliga starter har Viktor och Atina varit felfria i alla rundor. Totalt red de ihop drygt 58 000 i prispengar för sina tre placeringar.

Även i belgiska Opglabbeek blev det en svensk GP-placering under söndagen. Jacob Hellström tog en femte plats med Jus d’Orange Van’T Bisthof i den tvåstjärniga klassen över 1,45-hinder och berikades med cirka 18 000 kronor i prispengar.

Resultat Neustadt Dosse
Resultat Opglabbeek

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden