Hoppning
16 juli 2021 06:20

Fredag med internationella klasser i Falsterbo

FHS 2021I dag är det dags för de internationella klasserna på Falsterbo Horse Show. Men det blir också final för de unga ryttarna i Torstensons Ungdoms GP.

Fredag med internationella klasser i Falsterbo
Under fredagen blir det hoppning från ponnyklasser till internationellt, Foto: Roland Thunholm

Fredagen börjar med den andra semifinalen för de 7-åriga hopphästarna, som då flyttar från dressyrarenan till den stora hopparenan. Andra semifinalen avgörs på 1,35-hinder med bedömning A:0.

Därefter tar finalen i Torstensons Ungdoms-Grand Prix vid på den stora banan. 12 juniorer och sju Young riders deltar i finalen.

Fredagen på hopparenan fortsätter med två internationella klasser, där den första klassen är kval till lördagens Derby, och den andra är kval till söndagens Grand Prix.

På dressyrarenan börjar dagen med en internationell 1,40-hoppning. Därefter är det childrenryttarnas tur i Maya Delorez Childrens Challenge, som går på 1,20-höjd. Den klassen följs av ponnyklassen NAF Five Star Magic Pony Grand Prix som rids i Msv B+.

Båda dessa klasser är kval till lördagens final.

Start- och resultatlistor

Equisport sänder alla klasser live från Falsterbo (betalkanal)

Öppen streamning av två internationella klasser

Arrangörens webbplats

Tidsprogram

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden