Hoppning
20 mars 2018 11:07

Fredrik Jönsson vann GP i Spanien

Det var tight i toppen, men ingen var snabbare än Fredrik Jönsson och Cold Play som tog segern i Grand Prix över 1,50-hinder i Spanien.

Fredrik Jönsson vann GP i Spanien
Strålande sol och svenskt i topp. Foto: Sunshine Tour

Den trestjärniga 1,50-hoppningen i Spanien hade drygt 50 ekipage till start och sex av dem var med till omhoppning. Fredrik Jönsson och Cold Play (OLD, val, f 2008, e Contendro I-Argentinus) var snabbast i mål och tog därmed GP-segern med 21 hundradelars marginal till tvåan.

Samma ekipage gjorde i somras en bejublad insats i Falsterbos GP över 1,60-hinder då de kom sjua. Ekipaget har bevisligen hittat formen även 2018 och tidigare under sin vistelse på den soliga touren den här vintern har ekipaget bland annat varit placerade i två andra 1,50-klasser.
”Det är första gången jag tävlar på Sunshine Tour och jag är väldigt nöjd med resultatet”, säger Fredrik Jönsson i ett pressmeddelande från arrangören och konstaterar att det var en svår bana och att banbyggaren hade gjort ett bra jobb.

Angelie von Essen och Creme de la Creme 6 la beslag på placering 11 med ett nedslag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden