Hoppning
9 juli 2018 20:54

Full pott för Steffi i 6-åringarnas semifinal

Falsterbo6-åringarna har likt 5-åringarna hoppat igång med en första semifinal i Falsterbo. De felfria rundorna trillade in i stadigt takt och för Stephanie Holmén blev det jackpot med sex nollor på lika många försök.

Full pott för Steffi i 6-åringarnas semifinal
Stpehanie Holmén och SWB-valacken Ikaros (e Chelltago Z-Feliciano, uppf/äg PVRT Equestrian AB) levererade felfritt som första ekipage ut. Foto: Roland Thunholm

6-åringarnas Folksam Open i hoppning startade upp med en första semifinal i 1,30 bedömning A. En av ryttarna som var riktigt flitigt i farten var Stephanie Holmén. Hon smashade in nolla efter nolla – sex stycken på sex försök och dessutom en felfri ritt i 5-åringarnas semifinal där hon bara startade just den hästen.

116 ekipage kom till start i semifinalen och mer än hälften satte felfritt – 60 stycken. Efter morgondagens 1,35-semifinal mot klockan går de 20 med lägst antal fel vidare till finalen.

Resultatlista med härstamning med mera

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden