Sverige
15 mars 2018 15:05

Galadags för Carina Espegren

Årets eldsjälCarina Espegren kan i kväll ta hem hedrande priser vid årets Eldsjälgala. Ridläraren vid Lomma Ridklubb är en av fyra kandidater som är nominerade i kategorin kamratskap, och själva titeln Årets eldsjäl kan hon också vinna.

Galadags för Carina Espegren
I kväll blir det galadags på Berns för ridläraren Carina Espegren. Foto: Årets eldsjäl/iStockphoto

Det var redan i höstas som de nominerade till årets Eldsjälgala presenterades, och en av dessa var ridläraren Carina Espegren från Lomma Ridklubb.

Totalt är det 24 finalister som tävlar i sex kategorier, och Carina Espegren är nominerad i kategorin kamratskap – men förutom att vinna sin egen kategori har alla också chansen att kamma hem det stora priset Årets Eldsjäl 2017.

Galan arrangeras på Berns i Stockholm och börjar kl 19.00 i kväll torsdag 15 mars. Programledaren Rickard Olsson och musikern Simon Ljungman leder galan. Tidningen Expressen kommer att rapportera och live-sända vid några tillfällen under kvällen – i övrigt får man följa galan på Eldsjälgalans Facebook-sida och hemsida.

Här kan du läsa en längre intervju med Carina och här kan du både rösta och läsa om de nominerade.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden