Sportnytt
17 december 2013 20:46

GHS förstärker i ledningen

Göteborg Horse Show förstärker i sin tävlingsorganisation med mycket namnkunniga nyförvärv i Maria Gretzer och Eva Salomon.

Maria Gretzer behöver ingen  närmare presentation. Sedan många år tillbaka är hon mycket aktad både nationellt och internationellt efter en karriär som OS- och VM-ryttare, som ledare/tränare på samma nivå och numera även de aktivas representant i det internationella ridsportförbundets verkställande utskott.
– Vi har haft funderingar på att stärka vår organisation sedan i höstas och är väldigt glada att vi fått Maria ombord. Hon kommer att bli en stor tillgång med all sin kunskap och erfarenhet. Maria tar plats i vår organisationskommitté och kommer att ge oss värdefull kompetens om den internationella utvecklingen i hoppning, säger tävlingsledaren Tomas Torgersen till Ridsport.

Eva Salomon är kanske mer känd internationellt än på svensk hemmaplan efter sina år som direktör och dressyransvarig hos det internationella ridsportförbundet. Närmast kommer Eva från tre år som ansvarig och chef d´equipe för amerikansk dressyr. Hon har med sig 40 års erfarenhet av sporten.
– Göteborg Horse Show startade med hoppning och där känner vi att vi också haft störst kompetens. Dressyren kom senare och med Eva Salomon med oss får vi mycket bättre balans i vår organisation. Eva kommer att ingå i vårt arbetsutskott, vilket innebär att hon får en mycket aktiv roll och kan se och utveckla tävlingen med dressyrglasögon, säger Tomas Torgersen.

Båda nyförvärven går direkt in i verksamheten och kanske kommer det att märkas redan till Göteborgs Horse Show i månadsskiftet februri-mars 2014. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden