Dressyr
20 december 2013 07:01

God Jul-hälsning

I det nya avsnittet av Dressyrryttarna önskar de tre tjejerna God Jul till alla läsare.

Igår för snart tre veckor sedan satte vi igång vår webbrealityserie Dressyrryttarna, det har verkligen hänt saker sedan dess! Vi är glada och tycker det är grymt att många stödjer oss! Tack! Det har börjat droppa in inbjudan till olika arrangemang och vi tas emot med värme av de vi besöker, vilket gör oss superglada.

Även om det är juletid så innebär det träning för Paula och Clara då de startar sin tävlingssäsong redan i början av februari 2014. Paula försöker då kvala SM med sin B-ponny Helicon och Clara och hennes D-ponny Extrem rider elit. Det allra bästa med att vara ledig från skolan är att man får mer tid i stallet! Vi vill inte gärna ha snö utan vi nöjer oss med det väder det bjuds på nu för att slippa köra runt med hästtransporten då vägarna är fulla med snö.

Cornelia och Dancing passar också på att ladda inför våren!. Vi är ohyggligt tacksamma för all den publicitet vi fått och vi kan lova kommande avsnitt kommer att bli helt galet bra. Vår blogg på Tidningen Ridsport kommer att vara igång under hela December, så kika gärna in där! Så nu återstor det att önska er alla en fantastisk jul och ny år. Tack återigen för all stöd.
Paula, Helicon och Becky
Clara och Extrem
Cornelia och Dancing Diamond B

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden