Dressyr
23 maj 2014 21:34

GP-seger för Marina Mattsson

Young ridern Marina Mattsson fortsätter att imponera. På fredagen vann hon Grand Prix för U25-ryttare i belgiska Kapellen.

GP-seger för Marina Mattsson
Marina Mattsson och Cassio, här vid årets SM-tävlingar på Ericsberg, fortsätter att övertyga.

Med 68,477 procent blev det en klar seger med alla domare i ryggen för den talangfulla Marina Mattsson – som i dag blev uttagen till Svenska Olympiska Kommitténs utmanargrupp mot OS 2020 – och den lika intressanta, Tysklandfödda Cassio (val f -05 e Conteur-Calato, äg Hannell Dressage Stable AB).

Fredagen gav ytterligare en svensk seger när junioren Emelie Aldenfalk upprepade gårdagens vinst och toppade juniorernas individuella program efter 71,789 procent med Winton (val f -04 e Warsteiner-Donnerfly, uppf U Nilsson). Här var Mathilde Hannell femma med Pay Back och Johanna Jendland/Grevens Rex på sjätte plats.

I fredagens individuella program för young rider kom Ellinor Magnusson femma med Pixar och i motsvarande program för ponnyekipage var Jennifer Lindvall och Hynder Hoeves Ramses på femte plats.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden