Hoppning
19 mars 2019 17:17

Hård match på Flyinge när segersängen fick sin ägare

Skönt prisVid Flyinges två tävlingar Flyinge Indoor Winter Edition och Flyinge Indoor Spring Edition avgjordes Dux Indoor Masters. Det var tight i toppen när priset i form av en säng slutligen hoppades hem av Anna Persson.

Hård match på Flyinge när segersängen fick sin ägare
Anna Persson tar emot sin nya säng från sponsorns representant Lisa Ljung och prisutdelare Helena Hansen. Foto: Cecilia Rätz, Flyinge

Ryttarna samlade poäng under Flyinge Indoor Winter Edition i november och i den gångna helgens Flyinge Indoor Spring Edition.  Det gällde att ha mest poäng efter de två tävlingarna för att koras till vinnare av DUX Indoor Masters med 70 000-kronorssängen i förstapris.

Det var med minsta möjliga marginal som Anna Persson tog hem priset. Jens Fredricson ledde inför helgens tävling, men inför den sista klassen i söndags var det Magdalena Regårdh som låg i täten.

När Anna Persson red in Cerion L (val f-06 e Concept-Liatos) på andra plats i 1,45-klassen blev det så jämnt det kan bli i tabellen. Anna vann med ett poäng före Jens och på samma poäng som Magdalena, och det blev slutligen Annas antal topplaceringar i de högsta klasserna som fällde avgörandet.

Jens och Magdalena går dock inte lottlösa. De vann varsin hotellweekend för sina topplaceringar i serien.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden