Fälttävlan
13 maj 2018 17:40

Härlig årspremiär för Louise Svensson Jähde i CIC3*

ÅrsdebutTvå placeringar med en andraplats som främsta resultat - Louise Svensson Jähde har all anledning att vara nöjd med årsdebuten i CIC3*.

Härlig årspremiär för Louise Svensson Jähde i CIC3*
Louise Svensson Jähde kom tvåa i den trestjärniga årsdebuten med Waikiki (arkivbild). Foto: Kim C Lundin

I tyska Marbach har det under helgen ridits internationell fälttävlan med flera svenska ryttare i startlistorna. Årspremiär i CIC3* var det för Louise Svensson Jähde som tävlade med två hästar: Wieloch’s Utah Sun och Waikiki. Efter dressyren låg Louise på andra plats med Wielochs Utah Sun och nionde på Waikiki, men slutresultatet skulle bli det omvända. Waikiki avancerade till en andra plats efter terrängen, en placering ekipaget behöll även efter den felfria banhoppningen.

Felfritt i hoppningen blev det även med Wielochs Utah Sun som därmed klättrade upp till nionde plats efter att ekipaget trillade ned till sextonde plats efter terrängen.

Ledare rakt genom hela tävlingen var tyska Julia KrajewskiChipmunk FRH, som till och med kunde kosta på sig ett nedslag i banhoppningen utan att segern skulle vara hotad.

Malin Petersen kom utanför placering på 23:e plats med Editha som gjorde debut i CIC3*.

I CIC1* kom Christoffer Forsberg på trettonde plats med Freelando TH.

Resultat CIC3*

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden